Tarot van Nu


In 1993 ontwierp ik Tarot kaarten. De 78 voorstellingen gaven me een ruim kader waarbinnen veel mogelijkheden lagen om verwarring te herkennen. De kaarten gingen als het ware door me heen en boden een mooi voertuig om overtuigingen los te laten en te beseffen wie ik werkelijk was en ben.

De Ster

Vanuit die oorspronkelijke kracht kon ik mezelf steeds meer toestemming geven om te laten zijn wat er is.

Met het terug brengen van de afbeeldingen naar hun essentie, leerde ik dat in wezen niets vast en statisch is. Alles is onderhevig aan verandering… ook de hoogste waarheid zal een keer uit elkaar vallen als eindig.

Zo ontdekte ik uiteindelijk - door dagelijks met de kaarten te werken - dat zelfs het concept 'Ziel' of 'God' ten slotte oplost in helder gewaar zijn, in het mysterie van het Ene Bewustzijn.

Er kwam ook een boekje bij. Dat gebeurde toen er voor iedere kaart een neutrale omschrijving was gegroeid, waarin de vragensteller niet gestuurd wordt door een suggestie, doch in zichzelf kan ervaren wat de kaart aanraakt.

De omschrijvingen zijn het resultaat van mijn ontdekkingen en ervaringen, echter spreken ze aan op wat als waarachtig waarnemen in jezelf aanwezig is. Het boekje en de kaarten zijn nog steeds te verkrijgen. Je kunt via een mailtje met je adres bestellen of mij even bellen. Het setje wordt je toegestuurd zodra de betaling binnen is op mijn bankrekening.

Boekje:
Kaarten:
Setje:

IBAN:
telefoon:
bericht:
€  15,00
€  15,00
€  25,00

NL28 ASNB 0709 1557 27
0346 - 280 0060346 - 280 006

achtergrond