Tarot van Nu


In 1993 ontwierp ik Tarot kaarten. De 78 voorstellingen gaven me een ruim kader waarbinnen veel mogelijkheden lagen om verwarring te herkennen. De kaarten gingen als het ware door me heen en boden een mooi voertuig om overtuigingen los te laten en te beseffen wie ik werkelijk was en ben.

De Ster

Vanuit die oorspronkelijke kracht kon ik mezelf steeds meer toestemming geven om te laten zijn wat er is.

Met het terug brengen van de afbeeldingen naar hun essentie, leerde ik dat in wezen niets vast en statisch is. Alles is onderhevig aan verandering… ook de hoogste waarheid zal een keer uit elkaar vallen als eindig.

Zo ontdekte ik uiteindelijk - door dagelijks met de kaarten te werken - dat zelfs het concept 'ziel' of 'god' ten slotte oplost in helder gewaar zijn, in het mysterie van het Ene Bewustzijn, ware Aard, de creatieve Bron, God.

Er kwam ook een boekje. Dat gebeurde toen er voor iedere kaart een neutrale omschrijving was gegroeid. De vragensteller wordt daarin niet gestuurd door een suggestie, doch kan in zichzelf ervaren wat de kaart aanraakt.

De omschrijvingen zijn het resultaat van mijn ontdekkingen en ervaringen, echter spreken ze aan op wat als waarachtig waarnemen in jezelf aanwezig is.

Tarot-kaarten en boekje aanschaffen

Het boekje is verkrijgbaar als pdf-besrand. Kaarten en pdf-boekje zijn te koop voor € 25,00 per setje en kunnen besteld worden via e-mail: . Kaarten en pdf-boekje kunnen ook los besteld worden: kaarten € 20,00, pdf-boekje € 10,00.

Zie ook: Essentie Tarot

Terug naar Achtergrond

logo tarot van nu
healingsite   1993 - 2024