essentie rune
Heel

Essentie Rune - Rune Tekens


Rune Tekens vanuit het 'perspectief' van non-duaal Bewustzijn.

Rond 1986 vond ik de Runen. Op een wonderlijke wijze raakten de figuren een innerlijk besef van heelheid aan. De tekens brachten mijn aandacht weer bij essentiële Levenskracht die altijd Nu is. Nu is de openheid die meestal verhuld en afgedicht wordt met beweringen van het beredenerende ego. Ego is bang voor de Openheid van direct Leven, en het probeert dat met grote vindingrijkheid te verbergen, achter de schijn van zekerheid.

Verwarring kan geloof en macht verzamelen, wat besef afleidt van waarachtigheid. Rune Tekens reflecteren het innerlijke Licht, waardoor geleidelijk, en soms ineens, duidelijk wordt dat Bewustzijn en Leven één is. Het mysterie van bewustzijn dient zich aan als dit liefdevolle Zijn dat altijd nu is.

Rune Tekens helpen je bewust te zijn van die tijdloze Kracht en van wat je denkbeeldig afhoudt van dit innerlijke Heel-Zijn. Er is dan ondersteuning in lastige periodes wanneer gewoontes en patronen zich in alle hevigheid voordoen als veel beter dan open zijn en echt voelen.

Frits van der Ploeg

© 2018
uitgebreid: rune tekens     praktijk: healingsite.nl