Schouwen


Schouwen beschrijft via intuïtieve communicatie hoe je op aarde staat en welke thema's daar spelen. Ideeën achter je levenshouding komen in het Licht. Het wordt duidelijk hoe van daaruit projecties gevormd worden en hoe dat weerstand in je houding oproept.

Schouwen geeft inzicht in patronen en overtuigingen. Vanuit neutrale Openheid worden onderliggende lagen van oude ervaringen toegelaten zodat deze zacht kunnen worden. De lading valt eraf door directe waarneming.

In een veilige sfeer wordt je uitgenodigd om aangeleerde gewoontes te herkennen en te beseffen dat je ze niet bent. In het Licht van de ware Aard ontmantelen het valse zelf en haar overlevingsmechanismen. De focus valt uit ego-activiteit terug in wat je echt bent.

Diep Schouwen maakt bewust van de genegenheid van het ene Zijn en het ondeelbare Mysterie. Helder besef van Eenheid maakt dat communiceren geen gevecht meer is om er te kunnen zijn. Kracht en intuïtie kunnen zich ontvouwen op een unieke wijze, in de Intimiteit van het ene Leven.

 

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
healingsite   1993 - 2022