Open Zijn


In een veilige sfeer wordt je uitgenodigd om de warmte van je Zijn te beseffen. In die natuurlijke openheid is vanzelf ruimte voor de onderwerpen waar het schijn-ik misschien moeite mee heeft.

Zijn heeft geen oordeel… wat weggestopt werd kan in veiligheid ontspannen. Zwaarte valt van de houding en het zijnsbesef af… genegenheid en humor worden weer ervaren.

Open zijn - en open blijven bij wat zich aandient - is een ongelooflijk ontzenuwende kracht. Vooral omdat beseft wordt dat Zijn geen moeite kost, en ingezien wordt dat juist de constructies van het schijn-zelf permanent onderhouden moeten worden en eigenlijk alleen maar angst oproepen.

Je wordt herinnerd aan de on-middel-lijkheid van het natuurlijke Zijn… het Zijn dat je bestaan is voordat ideeën óver het Zijn geloofd worden. Aandacht, die in psychologische voorstelling gevangen leek te zitten, geeft zich over en valt terug in de veiligheid van wat je echt bent.

Verdediging is angst die de opdracht kreeg om kwetsuur te beschermen. In de openheid van het Zijn dat je bent wordt oude verkramping zacht… het smelt in het tijdloze Licht van je ware Aard.

 

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
Terug
 
healingsite   1993 - 2024