Gronden


Het is verbluffend wat gronden teweeg kan brengen. De geest wordt kalm, de eenvoud van Zijn wordt beleefd en er is weer vertrouwen.

Aandacht is uit gewoonte vaak gegrepen door een mentale activiteit. De illusie is dat daardoor controle verkregen kan worden. Echter, de realiteit is dat vanuit het hoofd alles juist veel ingewikkelder lijkt en angst heerst.

Gegrond zijn bengt besef van een wonderlijke Stilheid, een open Ruimtelijkheid. Deze Openheid is geen objectieve ruimte van oneindigheid, doch een hoogst intieme Directheid waar afmeting en afstand niet bestaan.

Dit besef van stil, open Zijn dringt door in de gewoontes van de geest. Gegrond zijn maakt dat conditioneringen, gewoontes en overtuigingen loskomen en wegsmelten.

Tijdens een consult wordt de aandacht steeds weer naar beneden begeleid. Je wordt uitgenodigd om te voelen en bewust te zijn van je lichaam, de ademhaling en je buik. Gronden kun je overal toepassen… tijdens een gesprek, je werk, of als je de krant leest. Gronden maakt dat je aanwezig bent.

 

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
healingsite   1993 - 2022