Geleide Meditatie


Tijdens een consult kan duidelijk worden hoe gewoonte ontstond in het ontwijken van iets dat lang weggeborgen zat. Door waarneming gericht naar binnen te begeleiden ontstaat inzicht.

Waarneming gebeurt moeiteloos, net als horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Door het licht van waarneming voorzichtig in de ontweken plekken te brengen ontspant verkramping zich.

Er komt inzicht in hoe onbewust almaar geloof aan oude vast gezette ervaring gegeven wordt en hoe daaruit beweringen ontstaan. Invloed daarvan op de praktische werkelijkheid ontvouwt zich.

Het zijnsbesef ervaart de liefdevolle Grond van Stilheid achter het waarnemen. Deze waarachtige beleving ontzenuwt patronen van schijnbare onmacht. Zijn beseft nooit weg te zijn van zichZelf.

Deze directe, intieme vorm van gewaarzijn maakt dat Leven niet meer vanuit standpunten wordt afgehouden. Moeizame methodes om tot voldoening en succes te komen blijken niet nodig.

De diepte van leven wordt weer als veilig ervaren. Zien ontmantelt vermeende afhankelijkheid van toestemming en goedkeuring van buitenaf. Leven is wat vanzelf moeiteloos altijd Nu gebeurt.

 

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
Terug
 
healingsite   1993 - 2024