Expressie Terugkoppeling


Het spiegelen van wat gezegd wordt werkt zeer verhelderend… Ongemerkt sluipen onbewuste patronen en gewoontes in de expressie. Ze zijn zo vertrouwd dat ze haast niet meer opvallen.

Ze zijn gekoppeld aan de identiteit, die opgebouwd blijkt uit conclusies over oude ervaringen en aannames. Conclusies zijn gebrekkige interpretaties van wat schijnbaar gebeurde.

Veel daarvan komt uit de kindertijd. Wanneer die verwarring in het licht wordt gezet, valt een lange reeks van bevindingen over het leven in duigen. Het zachte hier en nu wordt weer beleefd.

Er kan gewezen worden op misvattingen in de geest (psychische opstelling). Door redeneringen in hun essentie terug te koppelen, kan de onderliggende laag ervan zich ontvouwen.

Meestal ligt daar vast gezet verleden onder, dat nodig lijkt om verontwaardiging naar de wereld uit te voeden. Het liefdevolle Licht dat met gewaar zijn ruimte krijgt maakt de spanning zacht.

Humor en besef van openheid komen terug, waardoor de levensstroom in het Nu weer ervaren wordt. De expressie, zowel naar binnen als naar buiten, krijgt een Grond van aanwezigheid.

 

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
healingsite   1993 - 2022