Consult


Een Intuïtief Consult is een open ontmoeting. Consulten gebeuren in mijn praktijk, telefonisch of via Skype. In een kalme sfeer worden de overtuigingen en ideeën achter je houding zichtbaar, evenals de uitwerking ervan in je leven. De psychologische identiteit komt in het Licht. Besef van wie je werkelijk bent opent de geest en weekt identificaties los.

Verborgen Motivaties

Een intuïtief consult biedt rust en veiligheid, zodat verborgen motivaties en kwetsbare onderwerpen zich kunnen tonen. Je wordt uitgenodigd eerlijk te zijn naar jezelf, zodat verkramping en misvattingen zacht kunnen worden in het Licht dat je bent.

Verhelderen van de Geest

Gewaarzijn ontzenuwt misvattingen en hun psychologische context. Dit verhelderen van de geest werkt diep door in de levenshouding en het lichaam. Geleide meditatie opent de geest naar 'lastige' thema's. Dit brengt helderheid in het gevoelsleven. Rode draad is de herinnering aan je ware Aard die onbegrensd en vrij is.

Besef van Heelheid geeft vertrouwen in het dagelijkse leven en maakt je verschijning in de wereld ontspannen en liefdevol…

Diensten die ingezet kunnen worden:
Open Zijn: In een veilige sfeer open blijven, bij alles dat zich aandient
Schouwen: Waarnemen van levensthema's, en je houding daarin
Healing: Vanuit open heelheid toelaten en vrijlaten van spanning
Gronden: Aandacht weer terug in het lichaam op aarde
Meditatie: Het naar binnen begeleiden van waarneming
Expressie: Houding, ideeën en gewoontes achter je woorden
Lichaamstaal: Lagen achter lichaamshouding, gelaatsuitdrukking en beweging

Maak een afspraak…

0346 - 280 0060346 - 280 006
consult
healingsite   1993 - 2023